Praktijkadres
Psychotherapiepraktijk Susanne van der Hulst
Groot IJpelaardreef 171, 4834 HC Breda (tegenover winkelcentrum De Burcht/De Jumbo).
Rondom het gezondheidscentrum zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. De bus stopt voor de deur.

Contactgegevens
Telefoon: 06-10356645. Email: info@susannevanderhulst.nl. Gelieve de mail niet te gebruiken voor privacygevoelige informatie. Aanmelden kan alleen telefonisch en de inschrijving verloopt daarna via een beveiligde mail. 

Info voor zorgverleners/verwijzers: susannevanderhulstpsychotherapie@zorgmail.nl

Telefonische bereikbaarheid
De praktijk is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag (8.30-17.00) en vrijdagochtend. Indien je de voicemail inspreekt bel ik je zo snel mogelijk terug.

In geval van crisis binnen kantoortijden bel je mij op nummer 06-10356645 en laat een bericht achter. In de avond of weekenden is je huisarts of huisartsenpost het eerste aanspreekpunt. Zij nemen dan contact op met de GGZ crisisdienst.

Waarneemregeling tijdens afwezigheid

Tijdens afwezigheid (door vakantie of ziekte) nemen mijn collega’s waar. De vaste waarnemer van mijn praktijk is Cindy Sprangers (GZ psycholoog/psychotherapeut). www.sprangerspsychotherapie.nl.
Als je in behandeling bent kun je tijdens mijn afwezigheid voor dringende zaken contact opnemen met mijn waarnemer (op kantoortijden). Op mijn voicemail en mijn website (introductiepagina) vind je de actuele informatie en contactgegevens van de waarnemer.