Supervisie en Leertherapie
In het kader van een BIG-opleiding of opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut, kun je bij mij terecht voor supervisie of leertherapie.
Sinds 2012 ben ik geregistreerd Cognitief Gedragstherapeut (VGCt) en sinds oktober 2018 Supervisor VGCt en geef ik met veel plezier supervisie.
De Cognitieve Gedragstherapie is de basis voor al mijn therapeutische werkzaamheden. Daarnaast werk ik veel met Schematherapie, EMDR en ACT.
Je bent welkom voor een (gratis) vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als we beiden het idee hebben dat we de samenwerking met elkaar aan willen gaan, stellen we een supervisie-overeenkomst vast waarin jouw leerdoelen zijn opgenomen, als ook de frequentie, het aantal en de duur van de supervisiesessies. Een enkele supervisie sessie = 45 min. Het is mogelijke dubbele sessies in te plannen.
Ook voor de leertherapie geldt dat je eerst vrijblijvend kan komen kennismaken. We bespreken dan o.a. je werksetting en je verwachtingen en ik kan je mijn werkwijze duidelijk maken. Leertherapie is psychotherapie en valt onder de WGBO-wet en de Beroepscode Psychotherapeut. De sessies zijn 45 minuten.
De kosten: 115 euro per sessie van 45 min. supervisie of leertherapie.